Chokladpannacotta

En krämig och ganska mild pannacotta, är gott med färska bär gärna hallon.
Chokladpannacotta

DU BEHÖVER
2
dl vispgrädde
2 msk socker
100 g mjölkchoklad
0.75 st gelatinblad

GÖR SÅHÄR

1. Blötlägg gelantinbladet i en skål med vatten i cirka 5 minuter. Koka undertiden upp grädde och socker. Ta bort kastrullen från värmen och låt stå 10 minuter under lock.

 

2. Ta upp gelantinbladet och krama ur vattnet. Lägg ner det i den varma grädden och rör om så att det smälter.


3. Hacka chokladen och lägg i bunke. Häll över den varma gräddblandningen och rör om väl.


4. Häll upp i 4 koppar eller glas och ställ dem kallt i kylen cirka 3 timmar tills de stelnat helt. Servera med färsk frukt, gärna hallon.



LYCKA TILL! <3 KRAMAR Fanny

Kommentarer
ida myrin ♥

uuh va gott :D

2010-05-11 @ 20:37:53
URL: http://myrins.blogg.se/
Anette

ser mycket gott ut

2010-05-12 @ 06:14:51
URL: http://lifeofnett.blogg.se/
Sofie

muums :D

2010-05-12 @ 07:52:31
URL: http://sofiefi.blogg.se/
Christina

Oh så gott det såg ut!

2010-05-12 @ 10:05:20
URL: http://ettsnarttva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback