Wonderful Double Chocolate Cupcakes

Har legat nere på stranden hela dagen o inget gott hade vi hemma heller så jag gick upp o bakade dom här extremt goda cupcakesen, bjöd familj, grannar och vänner, sucsé! Sååå värt att trycka i sig! Och frostingen innehåller ingen philadelphiaost så man behöver inte förbereda några särsilda ingredienser innan! Och lavendel, finns det något finare? Och så luktare så underbart gott, tummen upp för sånt!
Lycka till! 

Förändring

Lite förändringar i designen nu! Ny header, fina små icons och uppdaterad rubrik!
Tryck på f5 eller "kringa" R (mac) för att se den nya designen!
Så vad tycker ni om den nya designen? Bra/dålig!
Ps. Vad hände med alla fina kommenterare?
Hög statistik, men skulle vara kul om ni lämna en liten kommentar med!

Kladdkaka med daim

Sponstrat recept från Arla! Här är receptet på en hel kladdkaka, i videon gör jag muffins men det går att använda samma recept. Ha bara muffinsarna i ugnen lite kortare tid!
Ps. musiken i videon försvann men sätt på lite egen musik så blir videon lite roligare!

Recesion av kladdkakan:
Jag brukar ofta ta ut kakan några minuter tidigare så den är lite rinnig fortfarande, och sen ställa in kakan i kylen så den stelnar och blir lite segare.
Men den här gången följde jag receptet helt och den blev så där riktigt seg och kladdig ändå!
Daimen gör den också lite knäckig o segare, jätte gott! Ska nog byta ut mitt gamla vanliga recept mot det här faktiskt, har kört på samma kladdkakerecept sen typ första gången! Hahaha! Ny favorit här va! ↑
Länk till receptet: Kladdkaka med daim!

Håll ut gott folk, den som väntar på nå gott väntar aldrig för länge!

Förlåt mej för den sääämsta uppdatareingen nu när jag sa att jag skulle sätta igång igen, men jag har fullt upp med att njuta av mitt sommarlov! Meeen jag har fortfarande min födelsedagstårta kvar att visa så håll ut! Och jätte kul att statistiken har gått upp rejält också, keep it up! Men ni får hare så gött o fortsätt komma tillbaks tills jag är tillbaks, ni vet ju aldrig när det kan bli! ;)

FluffyCake


Det här receptet är en variant av maräng, egenetligen ett misslyckat maräng-bak, men det blev suuper gott i vilket fall som helst! Super gott!


TITTA VAD JAG HITTA!

Har varit borta från datorn några dagar och se vad jag hittar när jag kommer hem?! GUD SÅ GLA MAN BLIR! 

Det kommer komma upp två nya recept här på bloggen nu ikväll också!  Jag har ju nämligen fyllt 14 i veckan så födelsedagstårtan kommer komma när som helst! Kramar på er