Hallonpaj med vaniljfluff

 

 

1. Sätt ugnen på 200-225 grader.

2. Blanda vetemjöl och socker i en bunke. Dela smöret eller margarinet i tärningar och finfördela det med fingrarna så att det blir en grynig massa.

3. Smöra en ugnssäker form. Lägg i hallonen och sockra lite lätt.

4. För att få en fastare paj kan du även strö över lite potatismjöl.

5. Smula sedan mjölblandningen över bären och sätt in pajen i ugnen i cirka 20 minuter.

 

 

 

 

 

 

 

Får mycket frågor mail om varför jag har slutat blogga, jag har ju inte slutat heeeelt, men känner lixom inte att jag får ut något av det. Tycker det är jätte kul att det är så många som fortfarande kikar in här, men det blir inte så mycket respons. Men för att jag ska ha orken att fortsätta så SNÄLLA skriv en liten hälsning om vad som ni tycker behövs i bloggen eller säg bara hej så jag ser vilka ni är, ALLA KOMMENTERAR okeeeej?!

Chokladswirl

Har varit borta ganska länge nu, men ska börja skicka in lite recept då och då bara, här har ni ett enkelt och sött! '

Kram på er