
Lyxig Halloncheesecake
Den här cheesecaken gjorde jag till påskafton igår, den är lätt, lyxig och super god. Så, enyoy!
Det här behövs till 10-12 bitar:
Ungstemp. 150 grader
Botten:
* 3 gelatinblad
* 2 dl vatten
* 1 dl socker
* 1 dl osötad hallonpuré
4. Lägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 min.
Koka ihop vatten, socker och hallonpuré. Tillsätt sedan de upplösta gelatinbladen och låt svalna till rumstemperatur. Häll ut gelen på
kakan, tillsätt gärna några färska hallon i gelén innan den stelnat!
Låt kakan stå till sig tills gelén har stelnat.


Lycka till!♥ Kraamar Fanny

SV: smarrigt! :D

Din blogg är jätte bra! Men om du skulle göra så att kakorna skulle se "lyxigare" & godare ut så skulle du få fler besökare =)

Mumsig blogg!:)Kram!

Klart jag gör! Det enda ''dåliga'' med den,Är att man blir su sugen! Både på att Läsa din fina blogg,Och alla goa recept du har! Du kommer nå långt!:)

Haha klickade in på din blogg och trodde att du var 20+, smärre chock när jag läste att du var 13! Vad duktig du är! Måste säga att du är otroligt söt, du påminner om Laura som var med i Top Model säsong 13 =)
http://blogs.bet.com/entertainment/staytuned/wp-content/uploads/2009/08/laura.jpg

Hej Fanny!
Du är lika duktig som mormor "skröt" om på jobbet i veckan!
Hitta flera goda recept som jag ska testa på semestern../Tåve på Diamanten i Norrköping

åh vad gott :D

Jag fattar inte riktigt, mixa kex och choklad? Vilken choklad, i receptet står det inget om choklad?