
Chokladdoppade maränger




* 3 äggvitor
* 2 dl socker
* 100 g mjölkchoklad, till topping

1. Sätt ugnen på 100 grader.
2. Vispa äggvitorna och sockret i en rostfri bunke tills du kan hålla skålen över huvudet.
3. Spritsa ut smeten på en smord plåt och sätt in i ugnen i ca 45 min.
4. Smält chokladen i ett vattenbad och doppa marängerna.
5. Lägg marängerna för att stelna på ett bakplåtspapper.
Lycka till! Kraaaamar Fanny ♥
Kommentarer

De marängerna ser extra goa ut med choklad, jag har aldrig provat göra det men nu blev jag småsugen =) och just det, vilken sockersöt blogg du har!
kram Linnéa -baktokig

För hur många maränger är receptet? :)

hej på dej! tämkte bara säga att har den sötaste bloggen och är för jävla härligt! sluta aldrig,jag blir alltid inspirerad utav dej!
Trackback