Chokladdoppade maränger

* 3 äggvitor
* 2 dl socker
* 100 g mjölkchoklad, till topping
1. Sätt ugnen på 100 grader.
2. Vispa äggvitorna och sockret i en rostfri bunke tills du kan hålla skålen över huvudet.

3. Spritsa ut smeten på en smord plåt och sätt in i ugnen i ca 45 min.
4. Smält chokladen i ett vattenbad och doppa marängerna.
5. Lägg marängerna för att stelna på ett bakplåtspapper.
Lycka till! Kraaaamar Fanny ♥


Kommentarer
baktokig

De marängerna ser extra goa ut med choklad, jag har aldrig provat göra det men nu blev jag småsugen =) och just det, vilken sockersöt blogg du har!



kram Linnéa -baktokig

2010-07-24 @ 18:18:41
URL: http://baktokig.blogg.se/
sanna

För hur många maränger är receptet? :)

2010-08-11 @ 13:34:41
URL: http://sannatillstrom.blogg.se/
nikki

hej på dej! tämkte bara säga att har den sötaste bloggen och är för jävla härligt! sluta aldrig,jag blir alltid inspirerad utav dej!

2011-04-10 @ 15:36:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback