
Klassisk Kladdkaka
Ni vet att jag sa precis i början av sommar att jag skulle producera film, och ja, här är den..dock lite försenad menmen, bakom kameran har vi min trogna vän och kusin Nicolina! {Länk}
Klippet där kakan sätts in i ugnen försvann, men ni får väll läsa här nere istället! ;)



1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Smält smöret och låt svalna.
3. Vispa äggen och sockret så det blir pösigt.
4. Häll i smöret och vispa.
5. Mät i en liten skål upp vetemjöl, vaniljsocker och kakao och rör om med en sked. Rör sedan ner i smeten.
6. Smöra och bröa en form och häll i smeten.
7. Sätt in i ugnen i ca 19 min. Stick en kniv i kakan och kolla, kniven ska vara lite kladdig, om du inte tycker det är goare med en lite fastare kaka.
8. Ta ut och låt svalna.
Lycka till!
Kommentarer

mm ser gott ut =)

Gu va kul med en blogg med massa mumsiga efterrätter!! :) Ska kika in här emellanåt tror jag och försöka få lite inspiration ;) Mysig bloggdesign också! :)
Trackback