Chokladpannacotta
En krämig och ganska mild pannacotta, är gott med färska bär gärna hallon.
DU BEHÖVER
2 dl vispgrädde2 msk socker
100 g mjölkchoklad
0.75 st gelatinblad
GÖR SÅHÄR
1. Blötlägg gelantinbladet i en skål med vatten i cirka 5 minuter. Koka undertiden upp grädde och socker. Ta bort kastrullen från värmen och låt stå 10 minuter under lock.
2. Ta upp gelantinbladet och krama ur vattnet. Lägg ner det i den varma grädden och rör om så att det smälter.
3. Hacka chokladen och lägg i bunke. Häll över den varma gräddblandningen och rör om väl.
4. Häll upp i 4 koppar eller glas och ställ dem kallt i kylen cirka 3 timmar tills de stelnat helt. Servera med färsk frukt, gärna hallon.
LYCKA TILL! <3 KRAMAR Fanny
Kommentarer
ida myrin ♥
uuh va gott :D
Anette
ser mycket gott ut
Sofie
muums :D
Christina
Oh så gott det såg ut!
Trackback