Chocolat au Chaud

En liten favorit-i-repris, jamenar man kan väl aldrig tröttna på varm choklad ??
Tänkte använda mig lite av franska i bloggen just nu, tänkte att det kunde vara bra eftersom vi har mat som franskaglosor, ni får väl andvända googletranslate om ni inte fattar, men överskriften den här gången tror jag inte ska bli för svår?!

Canon EOS 550D
Filmare: Nicolina Landqvist Winkfield Modell/bagerska: Fanny Winkfield
Sugensugensugensugen..... Ni kan minska kvaliteten på filmen om den är seg ;)

för 2 presoner
* 2 koppar mjölk
* ca 3 msk socker
* ca 2 msk kakao


1. Värm upp mjölken och vispa i kakao och sockret.
2. Vispa grädden och spritsa ut i koppen med chokladen.
Klart!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback