Frågestunden; SVAR

Favoritaffär? Klädväg så är det nog BikBok, men annars älskar jag Lagerhause!

Gillar du att baka?? eller inte Hah jaa, kanske är ganska självklart! Eller?

Vartifrån kommer dom där söta hjärtformade silikonformarna? Kram! Jaa, visst är dom söta! Dom har jag köpt i en liten butik ganska nära mig, Sue Casa heter den, men annars vet jag ingen stor kedja som har dom

Vart har du köpt din system kamera? :)<3 Jag har ju faktiskt inte nån systemkamera, men jag har köpt min kamera på Elgiganten :)

hur länge har du varit intresserad av att baka och laga mat? Nästan alltid, men det var väl för ungefär ett år sen, när jag börja blogga, som jag började baka mer ofta.

har du någon favorit kock ? Jag vet inte, Leila har ganska bra recept, välldigt feta recept med mycket socker, men det blir gott! ;)

Kommer du läsa till vidare till kock/konditor/bagare på gymnasiet ? Jag får den frågan ganska ofta faktiskt, men jag tror ärligt talat inte det, har så mycket annat jag brinner för som tillexempel sång eller journalist!

Vilket är ditt favorit recept? Citroncheesecake eller kladdkaka, svårt faktiskt!

Hur ofta får du baka? Jag brukar baka ungefär 1-2 gånger i veckan, ibland ingen gång alls! Beror på hur mycket jag har att göra. :)

Går du i någon sport? :) Ja, jag går på gympa, det har jag gjort hela mitt liv, och sen dansar jag. Och jag har tydligen slutat med simhopp som jag höll på med i ca 2 år.

kan inte du göra en 3-rättersmiddag o lägga upp bilder o recept på det o så :)? Det skulle jag väll kunna fixa fram! Håll utkik! ;)

Vilket bakverk är du stoltast över? Åh, jag vet inte! Jätte svårt, men jag blir oftast nöjd med det mesta jag lägger ut på bloggen!

Vilka bloggar läser du? Jag brukar kolla Nicolinaslillaskrivbok, Linneasskafferi och Little Dessert :)

Finns det något som du tycker att alla ska kunna baka? Nej, egentligen inte, men jag tror att det är ganska svårt att misslyckas med chokladbollar! ;)

Har du några tips på bra/intressanta bakböcker? Ja, Två Systrars Söta är jätta bra, och Leilas A Piece Of Cake! Underbara böcker!

Jag undrar bara, när började du att baka? Vilken ålder menar jag ;) Tacksam för svar, Kram! Har nästan alltid bakat, men vi säger väl vid 9/10, för då fick jag börja andvända ugnen själv, hihi :)

hur många läsare har du per dag? Det varierar, men mellan 100-250 och uppåt, men som sagt det varierar ganska mycket!

vill du gör en ny header till mig? Jag gör inte gratis designer just nu, så tyvärr!

gud vilken söt blogg! måste också säga att du är så himla söt på din visningsbild! Tack så mycket! :)

Om du skulle åka till en ö 1 typ en månad utan mat eller nånting och du fick ta me dej i i klassen vem skulle det va? och varför?<3333 Haha, skulle nog dö utan flera kompisar, så jag skulle ta med mig alla fjejerna ;)<3

Du har en jätte söt blogg. Gör du gratis design ? Nej, tyvärr inte för tillfället!
Skulle du kunnagöra en design till mej ? Samma svar som ovan ↑ ;)
Hoppas ni fick era svar nu! Ha en bra Söndags kväll, själv sitter jag bänkad framför Solsidan! Kommentarer
Sara

SV: Min helg har varit toppen :)

2011-01-23 @ 18:42:08
URL: http://sarasmoment.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback